Os Bolechas cociñan peixe fresco do porto de Vigo / Pepe Carreiro
por Carreiro, Pepe (1954-) [autor/a]
; Carreiro, Pepe [ilustrador/a]
; Estudio Carreiro
.
Tipo: ![materialTypeLabel](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
Contido:
Resumo: Os Bolechas, as curmás Sarela e Ying, e o curmán Kofi fan cadansúa receita con peixe fresco do porto de Vigo.
Minidicionario
Este rexistro ten moitos ítems físicos (156). Faga clic aquí para velos todos.
Na contracuberta: Xunta de Galicia Consellería do Mar; Unión Europea Fondo Europeo Marítimo y de Pesca
Minidicionario
Os Bolechas, as curmás Sarela e Ying, e o curmán Kofi fan cadansúa receita con peixe fresco do porto de Vigo.
1º-2º Primaria
3º-4º Primaria
5º-6º Primaria